söndag 26 januari 2020

Best Western plus hotell Åby

Under helgen har vi varit i Göteborg och umgåtts med äldsta dottern och hennes familj. Nu ler lille William mot en och den lyckokänslan är oslagbar!  Vi bodde på Best Western hotell i Åby. Hotellet är inte ens ett år gammalt och har tivolitema på inredningen. Väldigt kul att se hur man med små detaljer egentligen kan få till en speciell atmosfär.

Hotellrummet var riktigt bra! För det första var rummet svalt och för det andra var det tyst och dessutom kunde man få det riktigt mörkt. Sängarna var mjuka och badrummet var superfint. Tvål, kroppslotion, shampo och balsam var av märket Ecoestic och det märket måste jag få tag på själv, eftersom balsamet var så himla bra! Blev helt kär i kaklet! Handdukarna kändes tjocka och lyxiga och när man duschade blev det ingen imma på speglarna.

Frukosten var bra! Men det mest förvånande var maten på menyn. Vi åt Skagentoast som var otroligt god och till efterrätt morotskaka. Det var den godaste morotskaka jag ätit! Den var varm och hade smulad maräng ovanpå. Jädrar vad gott det var! Här kommer vi bo fler gånger!






Älskar det gröna kaklet!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar