lördag 30 mars 2019

Fredag-lördag i Göteborg Best Western Plus Hotel Mektagonen

Igår eftermiddag åkte jag och de två yngsta döttrarna till Göteborg. Sofie och jag bodde på hotell Best Western Plus Hotel Mektagonen och Steffanie bodde hos äldsta dottern Sara. Hotellet har stora, fina rum med fräscha badrum. Men om man ska använda porslinet på rummet, får man diska själv eller betala 250:-
På kvällen åt vi på restaurang Smokey Dog. Restaurangen ligger supernära hotellet och är ett himla trevligt ställe. Bra mat, bra priser och skön atmosfär. Det blev många skratt under kvällen.

I morse åt vi frukost på hotellet och den var en besvikelse. Frukosten är ju annars det som känns lite lyxigt med hotell. Brödet såg ut att komma från Willys, påläggen såg inte fräscha ut. Leverpastejen var till exempel inte god och skinkan såg ut att ha legat framme sen gårdagen. Det fanns ingen naturell yoghurt, utan endast vaniljyoghurt eller jordgubbsfil. Vattenmelonsbitarna innehöll mer skal, än ätbar melon. Nej, fy för den frukosten!

Efter frukost åkte vi till Ullared och shoppade loss. Sen åt vi lunch på Varbergs Bästa Pizza. Det är alltid kul att se sig om i nya städer. Varberg såg ut att vara en riktigt trevlig stad. Vi måste åka tillbaka till Varberg fästning bland annat.







Jag åt Pulled Pork med sallad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar