lördag 26 november 2022

Mysig fredag och lördag

 Igår kväll blev vi bjudna på mat av Katta och Kent. Det är alltid uppskattat att bli bjuden på mat, men än mer en fredag när man är lite trött och sliten. Plötsligt fick jag ny energi för att vi hade så trevligt. Lång vänskap som känns enkel, även när vi ses lite oregelbundet. Det har ju varit lite si och med socialt umgänge under ett par år, i varje fall inomhus. Tänk vad skönt det är att pandemins begränsningar är borta!

Idag startade jag dagen med ett kort styrkepass och därefter padel på tre. Vi spelade dock bara i cirka en halvtimme. Sen åkte vi och fikade istället. 

Efter lunch åkte Steffanie, Sofie och jag till Sara, där även Lisa var. Vi höll på med lite olika julförberedelser. Lisa och Steffanie gjorde chokladgodis. Sofie och Sara gjorde knäck. Sofie bakade pepparkakor som Sara dekorerade. Jag gjorde ett pepparkakshus. 

Vi åt ost och kex. Det är så mysigt att ha tjejträff. Lisa som är Saras kusin, blir som den fjärde systern. Hon är otroligt snäll och omtänksam och rolig. Vi är så glada att hon ingår i vår familj.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar